Onze contactgegevens

LOOK TOURS

Nijverheidsstraat 14b
2802 AL Gouda


Telefoon: 0180-638398
Gsm: 06-45620990
info@look-tours.nl

KvKnr: 2432118
BTWnr: NL824212769B02

Oekraïense vluchtelingen ophalen

Oekraïense vluchtelingen ophalen

Help ons Oekraïense vluchtelingen ophalen uit Polen!

In het weekend van 25/03/2022 naar 28/03/2022 gaan wij, Look Tours en Taxi W. van den Heuvel uit Benthuizen, met meerdere bussen op vrijwillige basis naar Polen om Oekraïense vluchtelingen op te halen en naar Nederland te brengen. Eerder deze week is er ook al een bus van ons naar Polen geweest en heeft hier een familie opgehaald die deels doof waren. Onze chauffeurs zetten zich als vrijwilliger in om de voertuigen te besturen.

Deze inwoners van Oekraïne zijn gevlucht of moet vluchten als gevolg van de Russische barbarij. De schrijnende beelden die we elke dag zien getuigen van niets ontziende gruweldaden. Onderdak/huisvesting wordt geregeld door gemeenten, voor het transport naar Nederland kunnen wij wat betekenen.

Om de brandstof, tolkosten en overnachtingskosten van € 2500,- (per reis) te kunnen betalen is de hulp van uw onderneming nodig. Help ons helpen en draag uw steentje bij.

We zijn, zoals velen andere, geschrokken van de situatie in Oekraïne en willen de mensen die hier het hardst door getroffen zijn helpen.

Geheel kosteloos stellen wij een bus en de chauffeurs beschikbaar. Onze chauffeurs melden zich na het horen dat we hier over nadenken allemaal om zich aan te melden om te rijden. Onze wil is er dus, maar we hebben hulp nodig om het werkelijkheid te maken!

Vandaar dat we op zoek zijn naar donaties om de reis te bekostigen.

Klik op onderstaande link om te doneren

https://www.doneeractie.nl/help-ons-vluchtelingen-uit-oekra-239-ne-ophalen/-61817

Bedankt voor je steun!